• Haberler
  • Asayiş
  • Kont ve Kaptan destekli Milas’ta uyuşturucu operasyonu

Kont ve Kaptan destekli Milas’ta uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Milas, Datça ve Ula ilçelerinde uyuşturucu madde arama köpekleri Kont ve Kaptan ile birlikte yapılan operasyonlarda 14 kök kenevir bitkisi, 4 kök skunk bitkisi, 231 gram kubar esrar, 4 gram kenevir tohumu, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Muğla’nın Milas, Datça ve Ula ilçelerinde uyuşturucu madde arama köpekleri Kont ve Kaptan ile birlikte yapılan operasyonlarda 14 kök kenevir bitkisi, 4 kök skunk bitkisi, 231 gram kubar esrar, 4 gram kenevir tohumu, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması maksadıyla operasyonlar sürüyor.

Muğla’nın Datça – Yaka, Ula – Karabörtlen ve Milas – Güllük Mahallelerinde uyuşturucu madde arama köpekleri “Kont ve Kaptan” ile birlikte yapılan operasyonlarda 5 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yapılan operasyonlarda, 14 kök kenevir bitkisi, 4 kök skunk bitkisi, 231 gram kubar esrar, 4 gram kenevir tohumu, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme