Lider Namağlup Yoluna Devam Ediyor

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 10. hafta maçları tamamlandı. Haftaya lider olarak giren Milas Belediyespor kazandığı 3 puanla liderliğini perçinledi.

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 10. hafta maçları tamamlandı. Haftaya lider olarak giren Milas Belediyespor kazandığı 3 puanla liderliğini perçinledi.

10. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Fenerbahçe Parolapara Takımı’nı ağırlayan temsilcimiz dolu tribünler önünde oynadığı müsabakayı 3-0’lık net skorla kazanarak, yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Aldığı galibiyetle puanını 26’ya yükselten Elexbet takımımız, en yakın rakibi olan Saint Joseph’in 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. 11. hafta karşılaşmasında Saint Joseph deplasmanına gidecek olan Milas Belediyespor, İzmir deplasmanından alacağı galibiyetle rakibiyle olan puan farkını açmayı hedefliyor.

Umuyorum ki o sene bu senedir…

Fenerbahçe Parolapara galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “ Yenilgisiz olarak yolumuza devam ediyoruz. Yakın rakiplerimizden birisini yendik. Diğer yakın rakibimiz Saint Joseph bu hafta mağlup oldu. Tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Teknik heyetimizi taraftarlarımızı da kutluyorum. Son haftalarda takviye olarak aldığımız oyuncularımızla birlikte takımız daha güçlü bir hale geldi. Haftaya İzmir’de Saint Joseph ile oynayacağız. O maçta da takımımıza yürekten güveniyorum. Bu sene emin adımlarla gözlediğimiz hedefe daha rahat ilerliyoruz. Umuyorum ki o sene bu senedir. Hedefimizi inşallah bu sene gerçekleştireceğiz.” dedi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme