Liderler Muğla'ya Geliyor

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren parti liderleri Muğla'ya geliyor. 4 Mayıs’ta MHP Lideri Devlet Bahçeli, 5 Mayıs’ta ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla'da olacak.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren parti liderleri Muğla’ya geliyor. 4 Mayıs’ta MHP Lideri Devlet Bahçeli, 5 Mayıs’ta ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla’da olacak.

12 gün sonra Türkiye sandık başına giderek, 13. Cumhurbaşkanımızı ve 28. dönem milletvekillerini belirleyecek. Seçim için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, adaylar da sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çok yoğun bir seçim kampanyası yürüten Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu günde iki şehirde miting düzenliyor. Kılıçdaroğlu, 5 Mayıs günü de Muğla’ya geliyor. Kılıçdaroğlu’nun Muğla mitinginin saati ise 17.00 olarak açıklandı. 

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Mayıs Cuma günü saat 17.00’da ülkemize baharı getirecek olan Muğlalı hemşerilerimizle buluşuyor. Millet İttifakı’nın tüm değerli katılımcıları ile buluşacağımız Muğla mitingimize tüm Muğlalı hemşerilerimi davet ediyorum. Sana söz Muğla, yine baharlar gelecek.” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Muğla’da bir miting gerçekleştirecek. MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, yaptığı yazılı açıklamada “Muğlalı hemşerilerimizi, 4 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek olan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla şereflendireceği ‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende, Muğla Açık Hava Toplantısına’ davet ediyoruz.” dedi. 

Bakmadan Geçme