• Haberler
  • Milas
  • Lise Öğrencisi Mehmet Emin Koç, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Lise Öğrencisi Mehmet Emin Koç, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Milas-Bodrum karayolu üzerinde 8 Mart çarşamba günü karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarmış yaya ağır yaralanmıştı.

Milas-Bodrum karayolu üzerinde Geçen hafta Çarşamba günü sabah saatlerinde okula gitmek için yola çıkan Şehit Murat İnci AİHL 10. sınıf öğrencisi Mehmet Emin Koç’a iddiaya göre bir köpekten kaçmak istediği sırada otomobil çarptı.

8 Mart çarşamba günü Sürücü V.S. idaresindeki 34 FAE 539 plakalı arac ile Bodrum bulvarini takiben, akilli kavsak istikametine yolun sol şeridinden seyrederken, Elit 48’in karşısına geldiği esnada önünden yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan yaya Mehmet Emin Koç’a çarpması sonucunda yaya Mehmet Emin Koç yaralanmıştı. 10. sınıf öğrencisi Mehmet Emin Koç’a iddiaya göre bir köpekten kaçmak istediği sırada otomobil çarptı.

Mehmet Emin Koç’un durumunun ağır olması sebebiyle, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Şehit Murat İnci AİHL 10. Sınıf öğrencisi, Beçin Kıyılama Camii imamı Tahir Koç’un oğlu Mehmet Emin Koç tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Emin Koç’un cenazesi 12 Mart Pazar günü ikindi namazına müteakip Milas şehir mezarlığında kılınacak cenaze namazının ardından Milas şehir mezarlığına defnedilecek.

Milas Karya Haber ailesi olarak Mehmet Emin Koç’a Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme