• Haberler
  • Milas
  • Mehmet ve Gülcan Çifti, Rüya Gibi Bir Törenle Dünya Evine Girdi

Mehmet ve Gülcan Çifti, Rüya Gibi Bir Törenle Dünya Evine Girdi

Milas’ın tanınmış isimlerinden, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Komiser Mehmet Durmuş, hayatını Gülcan İrfan ile birleştirdi. Bu özel an, Milas’ın seçkin mekanlarından Çöllüoğlu Sarmaşık Kır Düğün Bahçesi'nde gerçekleşti.

Milas’ın tanınmış isimlerinden, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Komiser Mehmet Durmuş, hayatını Gülcan İrfan ile birleştirdi. Bu özel an, Milas’ın seçkin mekanlarından Çöllüoğlu Sarmaşık Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşti.

Düğün, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fevzi Söztutan’ın şahitlik yaptığı anlarla başladı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın kıydığı nikah sonrası, genç çifte mutluluk dolu bir ömür temennisiyle hüzünlü anlar yaşandı.

Çöllüoğlu Sarmaşık Kır Düğün Bahçesi’nin şık atmosferi ve doğal güzellikleriyle bezeli mekanında düzenlenen düğüne, şehrin tanınmış simaları ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin arkadaşları çifte bir sürpriz yaparak Milas’ın tanınmış İlk dans’ hocalarından Ömer Ayata’nın göstermiş olduğu Zeybek performansı davetlilerden tam not alarak gecenin en özel anlarından biri oldu.

Bu mutlu gece, davetlilerin coşku dolu anlarla eğlenmeleri ve genç çiftin bu mutlu başlangıcıyla sona erdi. Milas şehrinde uzun süre konuşulacak bu düğün, aşkın ve mutluluğun en güzel anı olarak hafızalarda yerini aldı.

Milas Karya Haber olarak biz de Mehmet ve Gülcan çiftine bir ömür boyu mutluluk, huzur ve sağlık diliyoruz. Bu özel günlerinin, hayatlarının geri kalanında da süren bir sevgi ve anlayışla devam etmesini temenni ediyoruz.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme