Meteoroloji Milas’ı uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 Mart hava durumu raporunu açıkladı. Rapora göre yağışların, Milas’ta sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının da artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 Mart hava durumu raporunu açıkladı. Rapora göre; yağışların, Milas’ta sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının da artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yağışların Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Muğla ve Edremit Körfezi çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Kuzey ve iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Yağışların Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Muğla ve Edremit Körfezi çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Kıyı Ege ile Marmara’da güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) rüzgarla beraber toz taşınımı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Orta Torosların kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Bakmadan Geçme