• Haberler
  • Siyaset
  • MHP’liler Bu Kez Çomakdağ’dan Muhalefete Yüklendi

MHP’liler Bu Kez Çomakdağ’dan Muhalefete Yüklendi

MHP Muğla İl Başkanı İl Başkanı Oğuz Akar Fırat, il yöneticileri, İl Kadın Çalışmaları (KAÇEP) Esen Başpınar, Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar, ilçe yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek ve Muğla Milletvekili Adayı Veteriner Mevlüt Kiriş, Milas'a bağlı Ketendere, Çomakdağ (Kızılağaç) ve İkiztaş Mahallelerinde seçmenle bir araya geldi.

MHP Muğla İl Başkanı İl Başkanı Oğuz Akar Fırat, il yöneticileri, İl Kadın Çalışmaları (KAÇEP) Esen Başpınar, Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar, ilçe yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek ve Muğla Milletvekili Adayı Veteriner Mevlüt Kiriş, Milas’a bağlı Ketendere, Çomakdağ (Kızılağaç) ve İkiztaş Mahallelerinde seçmenle bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler ve milletvekili adayları çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi il-ilçe yöneticileri ve vekil adayları da seçmenle buluşarak, seçimlerde hem ittifakın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de milletvekili adaylarına oy istiyor.
Partinin İl Başkanı Oğuz Akar Fırat, yaptığı konuşmada özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik eleştirilerde bulunurken, Muğla Milletvekili dayı Mevlüt Kiriş ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun’u hedef aldı.
“Türkiye’nin 40 yıldır mücadele ettiği ve binlerce vatan evladını şehit edenlerle aynı masada oturanlar, ülkücülere şirin gözükme çabasını sürdürüyor. Her fırsatta milliyetçi olduğunu söyleyen ve 6’lı masanın ortağı partinin genel başkanı bir abla var ya başından beri ‘masanın yedinci ayağı HDP diyorduk’, itiraz ediyorlardı. ‘Asla biraraya gelmeyiz’ diyorlardı, bugün aynı ideal için birlikte koşuyorlar. Ama her fırsatta bozkurt işareti yaparak ülkücülere şirin gözükmeye çalışıyorlar. Fakat unuttukları bir şey var. Bu büyük millet bu çabaların beyhude olduğunu 14 Mayıs’ta bir kez daha gösterecek. Seçmen bunlara öyle bir tokat vuracak ki bırakın bundan sonra bir araya gelmeyi, bir daha kendilerine bile gelemeyecekler” diyen MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akar Fırat, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak bir kez daha seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.
İl Başkanı Fırat’ın ardından mahalle sakinlerine seslenen Muğla Milletvekili Adayı Veteriner Mevlüt Kiriş ise; “Aslında hepiniz beni hem mesleğimden dolayı, hem meclis üyeliğimden ve hem de dernek başkanlığımdan tanıyorsunuz. Şimdi başka bir göreve talip olmam nedeniyle karşınızdayım” diyerek birkaç cümle ile yine de kendisini tanıtarak sözlerine başladı ve şöyle devam etti:
“Listelerin YSK’ya verildiği günden beri hemen herkesin ağzında Milas’ın adayı yok sözü var. Bu sözü söyleyenlerin yaratmaya çalıştığı algıyı 14 Mayıs’ta sizlerin oyları boşa çıkaracak. Ben Milas’ın çocuğuyum. Birileri gibi Ankara’da yaşayıp, seçimden seçime parti binasına gelen, arada bir de pazara giden, esnafı ziyaret edenlerden değilim. Bırakın ilçe merkezini, kendi köyündeki gençler bile bu arkadaşı tanımıyor. Akademisyen kimliğiyle herkese tepeden bakan bu zatı muhterem bugüne kadar Milas’ın, Muğla’nın hangi sorununa çözüm üretmiş? Acaba bir kez bile Muğlalı hemşehrilerimizin dertlerini dinleyip, onların yarasına merhem olabilmiş mi? Ama lafa geldi mi Milas’ın, Muğla’nın çocuğu oluyorlar” diyerek Ergun’u eleştirdi.
Herkesin 3’er, 5’er milletvekilliğini çantada keklik gördüğünü belirten Kiriş; “14 Mayıs akşamı bu hesabı yapanlar büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Yok saydıkları bizler, Muğlalı hemşehrilerimizin destekleriyle onları şaşkına çevireceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini not alan MHP’li yöneticiler, 15 Mayıs’tan itibaren yöreye ve vatandaşa yapılan hizmetlerin ara verilmeksizin devam edeceği, kendilerinin de bunların takipçisi olacaklarını söylediler.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme