• Haberler
  • Özel Haber
  • Milas’lı genç kızın Turgut Özal’la Termik Santral tartışması

Milas’lı genç kızın Turgut Özal’la Termik Santral tartışması

Muğla’nın Milas ilçesine bir dizi açılış için ziyarete gelen Turgut Özal Milas’a termik santral yapılacağı müjdesini veriyor.

Muğla’nın Milas ilçesine bir dizi açılış için ziyarete gelen Cumhurbaşkanı Turgut Özal Milas’a termik santral yapılacağı müjdesini veriyor.

Milas’a termik santral yapılacağı müjdesini verdikten sonra halkın arasına karışan Turgut Özal Milas’lı bir genç kız ile termik santralin yapılıp yapılmaması konusunda bir dizi tartışmaya giriyor. Tartışma da gayet kendinden emin bilgili bir şekilde cevap veren Milas’lı kız Turgut Özal’a termik santral yapılmaması yapılırsa evlerinin gideceğini arsalarının gidileceğini söylüyor Turgut Özal’da buna karşılık bölgeye ne güzel turist gelir ekonomi canlanır gibi cevaplar veriyor.

Turgut Özal, termik santral yapılırsa iş imkanı çoğalır fabrikaya işe girersiniz deyince Milas’lı kız görüyoruz zaten fabrikalara genelde başka illerden gelen insanlar yerleştiriliyor bizlere iş imkanı sunulmuyor şeklinde cevap veriyor, Turgut Özal’da buna karşılık benden kontenjan istiyorsunuz anlaşıldı diyerek cevap verince, kız “hayır santralin yapılmasını istemiyoruz” diyor ve sizleri bu güzel tatlı muhabbetle baş başa bırakıyoruz Milas Karya Haber farkıyla.

Bakmadan Geçme