• Haberler
  • Milas
  • Milas Anaokulu, Karan Bebek İçin Seferber Oldu

Milas Anaokulu, Karan Bebek İçin Seferber Oldu

Milas Şehir Parkı'nda gün boyunca açılan stantlar, el emeği ürünler ve lezzetli yiyeceklerle doldu. Veliler tarafından özveriyle hazırlanan el yapımı ürünler vatandaşların beğenisine sunulurken, kermesin tüm geliri Karan Bebek'in hesabına aktarıldı.

Milas Anaokulu velileri, SMA hastası Karan bebek için kermes düzenledi.
Milas Şehir Parkı’nda gün boyunca açılan stantlar, el emeği ürünler ve lezzetli yiyeceklerle doldu. Veliler tarafından özveriyle hazırlanan el yapımı ürünler vatandaşların beğenisine sunulurken, kermesin tüm geliri Karan Bebek’in hesabına aktarıldı.
SMA hakkında farkındalık yaratmak ve topluma konu hakkında bilgi vermek amacıyla bilgilendirici sunumların da yapıldığı kermeste, SMA’nın zorlukları ve ihtiyaçları hakkında duyarlılık oluşturuldu. Kermese katılanlar, Karan bebek ve ailesiyle duygusal bir bağ kurarak toplumsal dayanışmayı pekiştirdi.
Kermesin ardından Milas Anaokulu’ndan yapılan bilgilendirmede, 17.267,00 TL toplandığı belirtilerek, toplanan paranın Karan bebeğin ihtiyaçları için kullanılmak üzere Fikret Karan Tuncer hesabına akratıldığı vurgulandı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme