• Haberler
  • Milas
  • Milas Belediye Başkan Adayı Olmayı Düşünüyor musunuz?

Milas Belediye Başkan Adayı Olmayı Düşünüyor musunuz?

Milas Süt Üreticiler Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin, ‘Milas Karya Haber’ ekibiyle yaptığı röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Milas Süt Üreticiler Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin, ‘Milas Karya Haber’ ekibiyle yaptığı röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkanlık görevine ilişkin soruları yanıtlarken Gezgin, siyasi arenada bir rol alıp almayacağı konusunda ipuçları verdi: “Bana bir görev verildiği zaman asla kaçmam. Ancak üreticime verilmiş bir sözüm var. Önce o sözümü tutmam gerekir. Sözümü gerçekleştirmeden böyle birşey düşünmüyorum, Sözümü gerçekleştirdikten sonra siyasete girmeyi düşünmemekte ne sakınca var?”

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nde planlanan süt işleme tesisine de değinen Gezgin, tüm amaçlarının üreticinin kazanç sağlaması olduğunu vurguladı. Gezgin ayrıca, tüketicilere hizmet ederken Milas halkının da menfaatlerini gözetmeye özen gösterdiklerini belirtti.

Milas Belediyesi ile imzaladıkları protokol kapsamında üreticilere ucuz mazot temini planlarınıda gündeme getiren Ali İhsan Gezgin, bu adımla üreticinin yanında olduklarını bir kez daha vurguladı. “Üreticimize ucuz mazot ve ekipman desteği sağlamayı hedefliyoruz,” diyen Gezgin, bu desteği sütten mahsuplaşarak gerçekleştirdiklerini, böylece üreticilere ödeme kolaylığı sunulduğunu belirtti. Ayrıca, bu hizmeti neredeyse hiçbir kar payı almadan sağladıklarının altını çizerek, amaçlarının tamamen üreticinin menfaatini gözetmek olduğunu ifade etti.

Milas’ta açtıkları ilk şarküterinin yoğun ilgi görmesi üzerine ikincisini de hizmete sunan Gezgin, burada satılan et ve süt ürünlerinin tamamının Milaslı üreticilerden geldiğini ifade etti. “Üreticiden tüketiciye aracılık ediyoruz,” diyen Gezgin, satılan tüm ürünlerin Tarım Bakanlığı denetiminde ve sağlık kontrollerinden geçtiğini de ekledi.

‘Milas Karya Haber’in gerçekleştirdiği “İyi Partili bir Belediye Başkanı seçmek isteseydiniz kimi seçersiniz?” anketinde birincilikle çıkmasına vesile olan tüm Milas halkına da teşekkür eden Gezgin, bu başarının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.

Milas Süt Üreticiler Birlik başkanı Ali İhsan Gezgin ile gerçekleştirdiğimiz o röportaja aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://www.instagram.com/reel/CxtYh0ytADf/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

Bakmadan Geçme