• Haberler
  • Milas
  • Milas Belediyesi Ekiplerinden Yoğun Çalışma Seferberliği…

Milas Belediyesi Ekiplerinden Yoğun Çalışma Seferberliği…

Milas Belediyesi ekipleri ilçemizin farklı bölgelerinde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Kırsal ve merkez mahallelerde Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un mahalle ziyaretlerinde belirlediği eksiklikler, muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Milas Belediyesi ekipleri ilçemizin farklı bölgelerinde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Kırsal ve merkez mahallelerde Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un mahalle ziyaretlerinde belirlediği eksiklikler, muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri, Makine İkmal Bakım ve Onarım, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemizin farklı bölgelerinde çalışmalarını tamamladı bazı çalışmalar ise devam ediyor.

Tamirat ve yol çalışmaları tamamlandı…

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kıyıkışlacık Mahallesi Zeytinlikuyu Mevkii arası rodmix yol tamiratları, spor salonu satranç odası, Etrenli Muhtarlık çatı işlemi ve Bafa Mahallesi’nde 250 metrekare beton parke, 70 metre bordür taşı döşeme işini tamamlayıp hizmete sundu.

Sosyal Etkinlik Alanları çalışmaları devam ediyor…

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını ilçemizin farklı mahallelerinde sürdürüyor. Koru Mahallesi sosyal etkinlik alanı yanı hizmet binası çatı imalat ve montajı, Hisarcık Mahallesi Muhtarlık Binasına çatı ve bayrak direği imalat ve montajı, Bahçeburun Mahallesi Köy Konağı pencere kapı korkuluk imalat ve montajı, Kırcağız Mahallesi Sosyal Etkinlik Alanı imalat ve montajı, Alatepe Mahallesi Sosyal Etkinlik Alanı etrafına korkuluk imalat ve montajını tamamlayan ekipler, Alatepe Mahallesi Sosyal Etkinlik Alanı çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik çalışmaları sürüyor…

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak 23 Nisan Bulvarı’nda bulunan alt geçitte tazyikli su ile yıkama ve deterjanlı su ile dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor…

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdüğü rutin çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Amfi Tiyatro Bahçesi’ndepeyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Otomatik sulama, çimlerin yenilenmesi, bordür tamiratı, çiçek dikimi ve oturma yerleri oluşturulması için yoğun çalışmalar gerçekleştirilen alanda Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’da yerinde inceleme yaparak ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme