• Haberler
  • Milas
  • Milas Belediyesi’nin Çalışkan Çocuğu Uğur Belen, Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Milas Belediyesi’nin Çalışkan Çocuğu Uğur Belen, Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesi Milas Bodrum karayolu 1. kilometresinde Uğur Belen TUvturk araç muayene istasyonu önünde bulunan kavşaktan motosikleti ile u dönüşü yapmak isterken karşıdan gelen otomobille çarpıştı.

Muğla’nın Milas ilçesi Milas Bodrum karayolu istikametinde Güllük Mahallesi’nden gelip Milas’a doğru seyir halinde olan Uğur Belen’in kullandığı 48 RY 010 plakalı motosiklet TÜVTÜRK araç muayene istasyonu önüne geldiğinde o sırada istasyon önünde bulunan kavşaktan U dönüşü yapmaya çalışan L.D.’nin kullandığı 09 NG 872 otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Uğur Belen kaza yerinde hayatını kaybederken arkasında yolcu olarak bulunan B.D. ve otomobil sürücüsü L.D. yaralandı.

CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Belen’in yeğeni Uğur Belen’in, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kırcağız Mahallesi’nde bulunan Trafik ulaştırma biriminde çalıştığı ve mesai arkadaşları tarafından çok sevilen bir isim olduğu öğrenildi.

Uğur Belen’in cenazesi Milas Belediyesi cenaze aracıyla Milas Devlet Hastanesi morguna getirilirken morg önü Ailesi sevenleri ve yakınlarının akınına uğradı.

Uğur Belen’in annesinin ağıtları Morg önünde feryat figan olurken; “anneciğim bana hep dua et arkamdan dua et derdin şimdi dualarım seninle olsun evladım” şeklindeki ağıtları duyanların yüreğini sızlattı.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, otomobil sürücüsü Leyla D. gözaltına alındı.

Uğur Belen 11 Mart 2023 saat 12’de Beçin Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Milas Karya Haber ailesi olarak Uğur Belen’e Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme