• Haberler
  • Spor
  • Milas Belediyespor, Akkuş Belediyespor’a 3-0 Mağlup Oldu

Milas Belediyespor, Akkuş Belediyespor’a 3-0 Mağlup Oldu

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig yarı final karşılaşmasında Milas Belediyespor ile Akkuş Belediyespor kozlarını paylaştı. Akkuş Belediyespor, rakibi Milas Belediyespor’u 14-25, 21-25, 19-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig yarı final karşılaşmasında Milas Belediyespor ile Akkuş Belediyespor kozlarını paylaştı. Akkuş Belediyespor, rakibi Milas Belediyespor’u 14-25, Elexbet 21-25, 19-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

2022-2023 Voleybol Sezonu’nun heyecanı devam ederken, Milas Belediyespor ve Akkuş Belediyespor, yarı final mücadelesinde kritik bir karşılaşmaya çıktı. İsmail Yıldırım ve Yasin Okumuş’un yönettiği karşılaşma 65 dakika sürdü.

Milas Belediyespor, Celil Yavuz, Berke Tan, Ömer Arslan, Burhan Zorluer, Alperen Ova, Tuüberk Sungur ve Oktay Tekin (L) gibi önemli oyuncularıyla sahaya çıkarken, Akkuş Belediyespor ise Berke Eray Yetkin, Ahmet Arslan, Mehmet Bogacan Zambak, Poluian Tymofil, Serhat Fatih Uzun, Udrys Artur ve Mesut Akman (L) ile mücadele etti.

Akkuş Belediyespor, üst üste aldığı setlerle Milas Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın set süreleri ise sırasıyla 21, 25 ve 21 dakika oldu.

Bu sonuçla Akkuş Belediyespor, yarı finalde güçlü bir performans sergileyerek üstünlük sağladı. Milas Belediyespor ise bu yenilgiyle birlikte önümüzdeki maçlarda toparlanmak için mücadele verecek.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme