• Haberler
  • Asayiş
  • Milas Bodrum Karayolu Dörttepe Kavşağında, 2 Otomobil Çarpıştı: 5 Kişi Yaralandı...

Milas Bodrum Karayolu Dörttepe Kavşağında, 2 Otomobil Çarpıştı: 5 Kişi Yaralandı...

Milas-Bodrum karayolunda kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı, yol trafiğe kapandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla'nın Milas ilçesi Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, toplam 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Milas istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde olan bir otomobilin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu, Dörttepe tarafından çıkan başka bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin durumunun stabil olduğu, diğer 3 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası trafiğe kapanan yol, emniyet güçlerinin hızlı müdahalesi ve araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından tamamen trafiğe açıldı. Kazaya karışan araçlardan yola dağılan parçalar karayolları ekipleri tarafından temizlendikten sonra trafik akışı normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme