• Haberler
  • Gündem
  • Milas Derin Çiçek’ten Öğretmenler Gününe Özel Anlamlı Kampanya

Milas Derin Çiçek’ten Öğretmenler Gününe Özel Anlamlı Kampanya

Milas’ın gözde çiçekçilerinden Derin Çiçek VIP Organizasyon, Öğretmenler Günü'ne özel bir kampanya ile gönülleri fethetmeye hazırlanıyor. Barış ve Gülşah Nalbantoğlu çiftinin aile işletmesi olarak yıllardır Milas halkına hizmet veren bu çiçek dükkanı, öğretmenlerimizi unutmadı.

Milas’ın gözde çiçekçilerinden Derin Çiçek VIP Organizasyon, Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya ile gönülleri fethetmeye hazırlanıyor. Barış ve Gülşah Nalbantoğlu çiftinin aile işletmesi olarak yıllardır Milas halkına hizmet veren bu çiçek dükkanı, öğretmenlerimizi unutmadı.

Bu özel günde, saygı ve sevgiyle anılan öğretmenlerimize en güzel çiçekleri sunan Derin Çiçek, Müştakbey Caddesi üzerindeki dükkanında ve milasderincicek.com internet sitesi üzerinden özel indirimler sunuyor. Çiçeklerin tazeliği ve göz alıcı güzelliğiyle tanınan Derin Çiçek, bu özel günde öğretmenlerimize layık en güzel armağanları sizler için hazırlıyor.

Öğretmenlerimizi, onların emek ve sevgilerine layık bir şekilde kutlamak için, Milas’ın bu güzide çiçekçisinden %10 ila %20 arasında değişen indirim fırsatları sizleri bekliyor. Seçkin çiçek aranjmanları ve özel tasarım buketlerle, Derin Çiçek her bütçeye ve zevke uygun seçenekler sunuyor.

Siz de Milas’ın bu değerli işletmesinden alacağınız çiçeklerle, öğretmenlerinize ne kadar değerli olduklarını hissettirin. Derin Çiçek VIP Organizasyon, kaliteli hizmet anlayışı ve taze çiçekleriyle öğretmenler gününde sizleri bekliyor!

online sipariş vermek için aşağıdaki linke tıklayın

www.milasderincicek.com

Bakmadan Geçme