• Haberler
  • Milas
  • Milas Gençlik Spor İlçe Müdürü Emekli Mustafa Ali Ünlüsoy Vefat Etti

Milas Gençlik Spor İlçe Müdürü Emekli Mustafa Ali Ünlüsoy Vefat Etti

Mustafa Ali Ünlüsoy, Muğla’nın Milas ilçesinde gençlere hizmet ve spor alanında 25 yıl boyunca yaptığı katkılarla tanınan önemli bir isim, tüm çabalara rağmen hayata veda etti.

Mustafa Ali Ünlüsoy, Muğla’nın Milas ilçesinde gençlere hizmet ve spor alanında 25 yıl boyunca yaptığı katkılarla tanınan eski milli güreşçi önemli bir isim, tüm çabalara rağmen hayata veda etti. Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca birçok sporcunun yetişmesine öncülük eden aynı zamanda Milas eski MHP ilçe başkanı M. Emin Ünlüsoy’unda kardeşi olan Mustafa Ali Ünlüsoy emeklilik yıllarını sağlık sorunlarıyla mücadele ederek geçirdi. Son zamanlarda sağlık durumu ağırlaşan Ünlüsoy, İzmir’de yoğun bakıma alındı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Ali Ünlüsoy’un vefatı, sadece ailesinin değil, kendisinden eğitim alan ve onun liderliğinde büyüyen herkesin kalbinde derin bir üzüntüye neden oldu. Spor ve öğreticilik alanındaki mirası, Milas’ta yaşamaya devam edecek.

Bakmadan Geçme