• Haberler
  • Milas
  • Milas Meşelik Arsası İhalesinde 1,1 Milyar TL'lik Teklif Verdiler

Milas Meşelik Arsası İhalesinde 1,1 Milyar TL'lik Teklif Verdiler

Emlak Konut GYO'nun Muğla Milas Meşelik projesi için düzenlediği ihalede en yüksek teklif 1,1 milyar TL ile Baş Yapı'dan geldi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Muğla Milas Meşelik Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumunu 16 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirdi. İhaleye 23 firma katıldı ve en yüksek teklif 1.100.000.000 TL ile Baş Yapı İnşaat tarafından verildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, arsanın satış toplam geliri (ASKSTG) 1.100.000.000 TL olarak belirlendi. Emlak Konut GYO'nun projeden elde edeceği şirket payı toplam geliri (ASKŞPTG) ise 462.000.000 TL olarak açıklandı. Şirket payı gelir oranı %42 olarak duyuruldu.

İhalenin gerçekleştiği Milas Meşelik bölgesi, 17.166,19 metrekare yüzölçümüne sahip ve gelişme konut alanı olarak imar durumu bulunuyor. Bölgedeki taşınmazlar genel olarak villa nitelikli müstakil ve site yerleşimlerinden oluşuyor. İhale sonucu değerlendirme sürecinin devam ettiği ve detayların daha sonra paylaşılacağı belirtildi.

Projeye teklif veren diğer firmalar arasında Maksemp Yapı, Aydur Yapı ve Türkerler İnşaat gibi önde gelen şirketler de yer aldı.

Milas Meşelik Arsası İhalesinde 1,1 Milyar TL'lik Teklif Verdiler

Bakmadan Geçme