• Haberler
  • Asayiş
  • Milas'ta Anneler Narkotik Suçlarla Mücadelede Bilinçlendirildi

Milas'ta Anneler Narkotik Suçlarla Mücadelede Bilinçlendirildi

Milas'ta 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında düzenlenen seminerlerde, anneler ve anne adaylarına narkotik suçlarla mücadele, madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımının etkileri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17-18 ve 22 Ekim 2024 tarihlerinde "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Milas, Menteşe ve Seydikemer ilçelerinde seminerler düzenledi. Seminere katılan anne ve anne adaylarına narkotik suçlarla mücadele konularında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Seminerlerde, narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı ve etkileri, narkotik madde çeşitleri ile sentetik eczalar gibi konular ele alındı. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanımına yönelik mekânlar ve uyuşturucu suçlarında yasal durum hakkında bilgi verildi. Katılımcılara, uyuşturucuyla mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla "UYUMA" uygulaması ve narkotik suçlarla mücadelede bilinçlenmeyi teşvik eden http://narkotikpolisianne.com web sitesi tanıtıldı.

Jandarma yetkilileri, seminerlerin madde bağımlılığıyla mücadelede annelerin oynadığı kritik rolü vurgulamak amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Milas'ta Anneler Narkotik Suçlarla Mücadelede Bilinçlendirildi
Milas'ta Anneler Narkotik Suçlarla Mücadelede Bilinçlendirildi

Bakmadan Geçme