• Haberler
  • Milas
  • Milas'ta Pastırma Sıcakları Başlıyor: Sıcaklıklar Yükseliyor

Milas'ta Pastırma Sıcakları Başlıyor: Sıcaklıklar Yükseliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Eylül 2024 tarihli hava durumu raporunu açıkladı. Rapora göre, yurdun büyük bölümünde sıcaklıklar yeniden yükseliyor ve genel olarak parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 26 Eylül 2024 tarihli hava durumu raporuna göre, Milas ilçesi de sıcaklıkların artış gösterdiği bölgeler arasında yer alıyor. Özellikle batı kesimlerde yazdan kalma günler yaşanırken, Milas'ta sıcaklıkların 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Genel olarak az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor.

Sabah ve gece saatlerinde rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenirken, Milas’ta da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. Bu hafta boyunca plan yapacak vatandaşların sıcak havalara karşı tedbirli olması öneriliyor.

Bölge genelinde yağış beklenmezken, özellikle öğle saatlerinde yüksek sıcaklıklara dikkat edilmesi tavsiye ediliyor. Pastırma sıcakları ile birlikte Milas’ta yaz havası bir süre daha etkisini sürdürecek.

Bakmadan Geçme