Milas'ta Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Muğla'nın beş ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirildi. 13 şüpheliden biri tutuklandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, silah kaçakçılığına yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Bodrum, Milas, Dalaman, Fethiye ve Ortaca ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Emniyet güçleri tarafından yürütülen saha çalışmaları sonucunda, belirlenen adreslere yönelik operasyonlarda Bodrum'da 6 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız pompalı tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda fişek bulundu. Diğer ilçelerde düzenlenen operasyonlar kapsamında ise 6 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 3 av tüfeği, yaklaşık 200 tabanca fişeği ve çok sayıda tüfek fişeği ele geçirildi.

Operasyon kapsamında toplam 13 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden Yücel Z., silah ticareti yapma suçundan tutuklandı. Diğer 12 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet yetkilileri, silah kaçakçılığına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme