• Haberler
  • Milas
  • Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Almanya’da Milas'ın coğrafi işaretli ürünlerini tanıttı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Almanya’da Milas'ın coğrafi işaretli ürünlerini tanıttı

16-17 Ocak tarihlerinde Almanya'da düzenlenen Berlin Sağlık Turizmi Fuarına katılım sağlayan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Birliği coğrafi işaretli Milas Zeytinyağını ve yeni coğrafi işaret alan Milas Zeytinyağlı Sabunu tanıttı.

16-17 Ocak tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Berlin Sağlık Turizmi Fuarına katılım sağlayan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Türkiye’nin ilk ve tek Avrupa Birliği coğrafi işaretli Milas Zeytinyağını ve yeni coğrafi işaret alan Milas Zeytinyağlı Sabunu tanıttı.

Berlin’de iki günlük Sağlık Turizmi Fuarı açıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uluslararası Sağlık Turizmi Sektör Meclisi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Sağlık İş Konseyi ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle düzenlenen fuarın açılışını Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen gerçekleştirdi. Büyükelçi Şen yaptığı konuşmada iki ülke arasındaki ticaret hacminin 45 milyon doları aştığını ve hedefin 50 milyar dolar olduğunu söyledi.

16-17 Ocak tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Berlin Sağlık Turizmi Fuarına katılım sağlayan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Milas’ın coğrafi işaretli ürünlerini tanıttı.

Fuarda, Türkiye’nin ilk ve tek Avrupa Birliği coğrafi işaretli “Milas Zeytinyağı” büyük ilgi görürken, yeni coğrafi işaret alan “Milas Zeytinyağlı Sabunu” da tanıtıldı.

Bakmadan Geçme