• Haberler
  • Asayiş
  • Milas ve Bodrum Polisinin Operasyonuyla Gasp Lideri Alanya’da Yakalandı

Milas ve Bodrum Polisinin Operasyonuyla Gasp Lideri Alanya’da Yakalandı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, 20 Kasım 2023 tarihinde Milas’ta bir işletmede yaşanan gasp olayının ardındaki failleri tespit etmek adına bir çalışma yürüttü.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, 20 Kasım 2023 tarihinde Milas’ta bir işletmede yaşanan gasp olayının ardındaki failleri tespit etmek adına bir çalışma yürüttü. Yapılan kapsamlı operasyon sonucunda, gasp olayını gerçekleştirdiği belirlenen şüpheliler S.S., A.C., ve H.K. Bodrum İlçesi’nde Milas ve Bodrum Emniyet Müdürlüklerinin birlikte yapmış olduğu çalışma sonucunda Bodrum ilçesinde başarılı bir şekilde yakalandı.

Ancak, soruşturma sadece olayın yürütücülerini değil, aynı zamanda olayın azmettirici ve planlayıcısını da ortaya çıkardı. Suç geçmişi bulunan ve 1982 doğumlu olan D.B., gasp olayının arkasındaki karanlık planları organize eden kişi olarak belirlendi. D.B.’nin üzerinde daha önce kaydedilmiş bir dizi suç bulunuyordu ve bu suçlardan dolayı 18 yıl 1 ay kesilmiş hapis cezasına çarptırılmıştı.

Milas Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde firarinin (D.B.) Alanya ilçesinde olduğu tespit edilmiş, yapılan ortak çalışmalar sonucunda Alanya ilçe emniyet müdürlüğü tarafından başarılı bir şekilde yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Bakmadan Geçme