• Haberler
  • Siyaset
  • Milas’ın Beklediği İsim Dr. Mehmet Günlük, Aday Adaylığını Açıkladı

Milas’ın Beklediği İsim Dr. Mehmet Günlük, Aday Adaylığını Açıkladı

Muğla’nın Milas İlçesinde, 2024 yerel seçimlerine doğru giderken, siyasetteki hareketlilik artıyor. Milas’ta yaşanan en son gelişme, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın tekrar aday olmayabileceği yönünde sinyaller vermesiyle oldu. Bu durum, kulislerde çeşitli senaryoların konuşulmasına neden olurken Milas Belediyesini 3 dönemdir elinde bulunduran Muhammet Tokat’ın artık koltuğunu başka bir isime devredeceği neredeyse kesinleşti. Bu siyasi atmosfer içinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Günlük’ün Milas Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklaması, bütün Milas halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Muğla’nın Milas İlçesinde, 2024 yerel seçimlerine doğru giderken, siyasetteki hareketlilik artıyor. Milas’ta yaşanan en son gelişme, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Milas Belediye Başkanlığı’na tekrar aday olmayacağını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıklaması, kulislerde çeşitli senaryoların konuşulmasına neden olurken Milas Belediyesini 3 dönemdir elinde bulunduran Muhammet Tokat’ın artık koltuğunu başka bir isime devredeceği kesinleşti. Bu siyasi atmosfer içinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Günlük’ün Milas Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklaması, bütün Milas halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Karya Haber’in geçmiş aylarda yaptığı sayısız anketlerde açık ara farkla birinci çıkan Milas Makina Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet Günlük, sosyal medya hesabından Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kamu görevinden istifa ettiğini duyurdu. Günlük’ün paylaşımında, “Sevgili Dostlar, sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıktım. Adaylık sürecinde ve sonrasında Milas’ımız için hep beraber güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Selam ve sevgilerimle.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, aldığımız bilgiye göre Doç. Dr. Mehmet Günlük, 5 Aralık Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu Milas İlçe Başkanına sunacak. Bu gelişme, Milas’ın siyasi geleceği açısından önemli bir an olarak değerlendiriliyor ve yerel siyasetin dinamiklerini etkilemesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme