• Haberler
  • Milas
  • Milas'ın Değerli İsmi Mehmet Kabaçam Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milas'ın Değerli İsmi Mehmet Kabaçam Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milas'ın tanınmış, sevilen ve saygı gören simalarından olan Mali Müşavir (SMMM) Mehmet Kabaçam, uzun süre mücadele ettiği hastalığa karşı verdiği yaşam savaşını, 66 yaşında kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Milas’ın tanınmış, sevilen ve saygı gören simalarından olan Mali Müşavir (SMMM) Mehmet Kabaçam, uzun süre mücadele ettiği hastalığa karşı verdiği yaşam savaşını, 66 yaşında kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Menteş Mahallesi, bu acılı gününde, Kabaçam’ın cenaze törenine ev sahipliği yaptı. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından hüzün dolu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Kabaçam için cemaat bir araya geldi. Cenaze namazına; ailesi, yakınları, Milas halkı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da katılarak, Kabaçam ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Başkan Tokat, cenaze töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “İlçemizde hayatını kaybeden Mali Müşavir Mehmet Kabaçam’ı Menteş Mahallemizde son yolculuğuna uğurladık. Kendisi, hem mesleğindeki başarılarıyla hem de insani değerleriyle ilçemizde sevilmiş ve sayılmış bir isimdi. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Kabaçam’ın aramızdan ayrılışı, tüm sevdiklerine, yakınlarına ve Milas halkına başsağlığı, merhuma da Allah’tan rahmet dileriz.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme