• Haberler
  • Gündem
  • Milas’ın Duvarlarını Canlandıran Sanatçı: Ayşenur’un Renkli Dünyası

Milas’ın Duvarlarını Canlandıran Sanatçı: Ayşenur’un Renkli Dünyası

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve sanata olan tutkusuyla dikkat çeken 23 yaşındaki Ayşenur Rahat, yeteneğini duvar boyama sanatı aracılığıyla ifade ederek, çevresini güzelleştirmenin yanı sıra, bu alanda bir gelir modeli de oluşturuyor. Sivas kökenli olan ve 21 yıldır Milas'ın Milas’ta ikamet eden Rahat, üniversite eğitimi alırken aynı zamanda çalışıyor ve sanatını daha geniş kitlelere duyurmayı amaçlıyor.

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve sanata olan tutkusuyla dikkat çeken 23 yaşındaki Ayşenur Rahat, yeteneğini duvar boyama sanatı aracılığıyla ifade ederek, çevresini güzelleştirmenin yanı sıra, bu alanda bir gelir modeli de oluşturuyor. Sivas kökenli olan ve 21 yıldır Milas’ın Milas’ta ikamet eden Rahat, üniversite eğitimi alırken aynı zamanda çalışıyor ve sanatını daha geniş kitlelere duyurmayı amaçlıyor.

Rahat, duvarlara hayat veren orijinal eserler yaratarak, boş ve atıl duvarları adeta birer sanat eserine dönüştürüyor. Bu çalışmalarıyla Milas’ı sanatın dönüştürücü gücüyle tanıştırıyor ve genç sanatçı, eserlerini Milas genelindeki çeşitli alanlarda da sergileme fırsatı buluyor.

Ayşenur Rahat’ın sanat yolculuğu, hem eğitimine devam etmesi hem de ailesine maddi destek sağlaması açısından önemli bir örnek teşkil ediyor. Sanatıyla elde ettiği gelir, onun bu iki önemli amacını desteklerken, aynı zamanda toplumda sanatın değerini ve önemini vurguluyor.

Sanatının yanı sıra, Ayşenur Rahat’ın hikayesi, gençlerin tutkularının peşinden gitmelerinin ve yeteneklerini toplum yararına kullanmalarının güzel bir örneğini sunuyor. Rahat’ın çalışmaları, sanatın sadece bir ifade aracı olmadığını, aynı zamanda toplumsal bir dönüşüme katkıda bulunabilecek bir güç olduğunu gösteriyor.

Milas ve çevresindeki duvarlar, Ayşenur Rahat’ın elinde can bulurken, bu genç sanatçının adımları da gelecekteki sanatçılara ilham olmaya devam edecek gibi görünüyor.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

https://www.instagram.com/reel/C5Yd19lNgYj/?igsh=MWxzbXZ3Y2Z3aGRzaw==

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme