• Haberler
  • Milas
  • Milas’ın Markası Ötenen Lojistik, Dünyaya Açılıyor

Milas’ın Markası Ötenen Lojistik, Dünyaya Açılıyor

Milas, bir lojistik devinin evi olma özelliğini kazandı. Sahibi Mehmet Ötenen'in liderliğinde uluslararası alana açılan ve Milas'ın adını yurt dışında temsil etmeye başlayan Ötenen Lojistik, bu başarıya imza atan Milas’ın ilk firmalarından olmanın gururunu yaşıyor.

Milas, bir lojistik devinin evi olma özelliğini kazandı. Sahibi Mehmet Ötenen’in liderliğinde uluslararası alana açılan ve Milas’ın adını yurt dışında temsil etmeye başlayan Ötenen Lojistik, bu başarıya imza atan Milas’ın ilk firmalarından olmanın gururunu yaşıyor.

Mehmet Ötenen, hem sevilen bir iş adamı hem de Milas Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı olarak tanınıyor. Şirketi Ötenen Lojistik’in başarısıyla Milas’ın adını dünyanın en uzak köşelerine duyurarak, hem ilçe hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor.

Ötenen, “Hayatı boyunca tek amacım Milas’ın adını duyurmak, Milas’ın başarısını arttırmak ve Milas’ın gelişimine ve ekonomisine katkı sağlamak oldu.” diyerek duygularını ifade ediyor. Sahip olduğu bütün imkanları Milas için devreye soktuğunu belirten Ötenen, önümüzdeki yıllarda daha geniş çaplı projelere imza atmayı hedeflediğini de ekledi.

Ötenen, aynı zamanda yardımsever kişiliğiyle de tanınıyor. Türkiye’yi yasa boğan büyük depremde sahip olduğu bütün tırları valilik emrine vererek bölgeye göndermesiyle gündeme gelmişti. Kendi alanında bir ilk olmayı başarmanın yanı sıra, taşımacılık ve lojistik işi yapanlara da iş imkanı sağlıyor. Ötenen’in bu başarısı, hem Milas halkı hem de sektördeki diğer aktörler için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.

Ötenen Lojistik’in uluslararası alanda temsil ettiği Milas, artık sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de tanınıyor. Mehmet Ötenen’in öncülüğünde Milas’ın adı, uluslararası lojistik sektöründe de yankı buluyor.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme