• Haberler
  • Gündem
  • Milas’ın merak ettiği isim Egeli Seyyah’a konuştu

Milas’ın merak ettiği isim Egeli Seyyah’a konuştu

Milas’lı Youtuber Recep Aşık, Egeli Seyyah isimli YouTube kanalında yayınladığı son videosunda Milas’ın en çok merak ettiği isimlerden birisi olan Star lakaplı Kadir Yakup ile yaptığı söyleşi şeklindeki röportaj ile Milas’ta gündem oldu.

Milas’lı Youtuber Recep Aşık, Egeli Seyyah isimli YouTube kanalında yayınladığı son videosunda Milas’ın en çok merak ettiği isimlerden birisi olan Star lakaplı Kadir Yakut ile yaptığı söyleşi şeklindeki röportaj ile Milas’ta gündem oldu.

Aşık, yayınladığı son videosunda Milas’ın en çok merak edilen isimlerinden birisi olan Star lakaplı Kadir Yakut ile yaptığı röportajda Yakup’un Milaslılar tarafından hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkardı. Ayrıca Yakut, mesleği ile de duyanları şaşırttı. Aslında bir Biyolog olduğunu söyleyen Yakut her şeyi bir daha geri dönmemek üzere geride bıraktığını, işten bir anda istifa ettiğini ve artık çalışmak istemediğini söyleyerek gündem olmayı başardı. Çalışmadığını da söyleyen Yakut, Milas halkının kendisine baktığını ifade etti. Her gün sanat yürüyüşüne çıkarak rahatladığını söyleyen Yakut, aynı zamanda Dünya’da ki çocuk ölümlerini, savaşları sakallarını kesmeyerek kendi çapında protesto ettiğini de belirtti.

Yakasında sürekli Gül taşıyarak onu evleneceği kıza vereceğini belirten Yakut, evlenmek istediği kızın da kriterlerini Egeli Seyyah kanalında açıkladı. Kendisiyle tanışmak isteyenlerin çekinmeden onu gördüklerinde yanına gelebileceklerini söyleyen Yakut bütün Milas halkına kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Keyifli bir video eşliğinde sohbet eden Youtuber Recep Aşık ve Star lakaplı Kadir Yakut izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Şimdi sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakıyoruz.

Bakmadan Geçme