• Haberler
  • Milas
  • Milas’lı İkiz Kardeşlerin Büyük Başarısı: Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Marş Yazdılar

Milas’lı İkiz Kardeşlerin Büyük Başarısı: Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Marş Yazdılar

Milas’lı, şarkı sözü yazarı ve besteci ikiz kardeşler Seçil ve Sibel Aksoy, söz-müzik kendilerine ait “KÜNYEM” isimli klipleri BAHU YAPIM etiketiyle YouTube ve tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Milas’lı, şarkı sözü yazarı ve besteci ikiz kardeşler Seçil ve Sibel Aksoy, söz-müzik kendilerine ait “KÜNYEM” isimli klipleri BAHU YAPIM etiketiyle YouTube ve tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Aranjesi Zehra Belevi ve Amerika ayağında Mert Kemancı tarafından Can Stüdyolarında kaydedildi ve prodüktörlüğünü Banu Cihan’ın üstlendiği klibi ise BAHU Film Şirketi yönetmen Hülya Öksüz çekti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan eser sahipleri Seçil ve Sibel AKSOY; Marş’ımızı Cumhuriyet’in 100.yaşı için hazırladık. Bütçemiz, mezun olduğumuz okul Erenköy Kız Lisesi mezun ve emekli öğretmenlerimizden oluşan toplam 143 bağışçı ile oluşturuldu. Klipte de, yine emekli öğretmen ve mezunlarımız rol aldılar. Bu projemiz de, kız çocuklarını okutmak için yola çıktık. Telif haklarımızın tümünü yine okulumuzun Erenköy Kız Liseliler derneğine burs desteği için bağışlayacağız.
Söz yazarı ve besteci olarak, Bendeniz, Gökhan Tepe ve Memedim Zeynep gibi sanatçıların albümlerinde yayınlanmış eserlerimiz bulunmaktadır. Ancak, “KÜNYEM” kariyerimizde marş olarak çok farklı bir yerdedir. Ülkemizde, ilk defa bir kadın tarafından marş yapıldı. Bu da bize nasip oldu. Bir Türk kadını olarak hem İLK olmanın hem de ATATÜRK ve Cumhuriyet’e ölümsüz çalışmamızla teşekkür edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm Milas halkından destek bekliyoruz. Klibimizi her izleyen burs için destek vermiş olacaktır. Ayrıca, marşımızın resmi bayramlarımız da çalınması ve Türkiye’ye yayılması için Milas’lı olarak Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat ve Milas Belediyesi’nden de destek bekliyoruz. “Mustafa Kemal Künye’m” dizesiyle, ATATÜRK, CUMHURİYET ve şehitlerimizi saygıyla andığımız marşımızın tüm Türkiye tarafından sevilmesi, kucaklanması ve ölümsüzleşmesi tek dileğimizdir. dedi.

Bakmadan Geçme