Milaslı Muhtarların Gözü Bodrum'a Emanet

Milas Muhtarlar Derneği ile Gözakademi Bodrum Sağlık Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi arasında 'Hizmet Sözleşmesi' imzalandı.

Milas Muhtarlar Derneği ile Gözakademi Bodrum Sağlık Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi arasında “Hizmet Sözleşmesi” imzalandı.
Milâs Muhtarlar Derneği yönetimi, gönüllüleri, üyeleri, çalışanları ve birinci derecede yakınlarının sağlık ve tedavi giderlerinin teminini kapsayan “Hizmet Sözleşmesi” Bodrum Gözakademi Tip Merkezi, Saha Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Taygun Sonat ile Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban arasında imzalandı.
Hizmet sözleşmesi kapsamında Prof. ve Doç. Dr. muayenesinde, Uzm. Dr. muayenesinde, tetkiklerde, genel ve lazer ameliyatlarında cari fiyatlar üzerinden çeşitli oranlarda indirim uygulanacak. Geçerlilik süresi bir yıl olan hizmet sözleşmesinden üyeler dernekten alınacak belge ile yararlanabilecek.
MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ
Mahalle muhtarlarının her alanda yanında olmaya çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Çoban, “yaptığımız etkinliklerle muhtarlarımız ve aileleriyle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. İyi günümüz de kötü günümüz de birlikte geçiyor. Sağlık alanında da yanlarında olmak adına böyle bir çalışma hazırladık. Hayırlı olsun” dedi.
İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ
Bodrum Gözakademi Tip Merkezi, Saha Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Taygun Sonat ise göz alanında Bodrum’da önemli bir hizmet sunduklarını belirterek, “2021 yılında Bodrum’da faaliyete başlayan Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi göz sağlığıyla ilgili her tür konuda tetkik, tedavi ve ameliyat hizmetleri sunmakta. Kurumumuzda, tam donanımlı 1 VIP, 5 standart hasta odası ile aynı anda 8 hasta ağırlama kapasitesi ile birlikte özel filtreli iklimlendirme sistemiyle donatılmış 2 ameliyathane, yine özel filtreli iklimlendirme sistemiyle donatılmış excimer lazer operasyon merkezi bulunmakta. Kurumumuzda yer alan excimer lazer cihazı, fako cihazları, SLT lazer cihazları, OCT, YAG lazer, argon lazer, ameliyat mikroskopları, anjiyo, ön segment görüntüleme, görme alanı, mikrokeratom ve diğer birçok cihazla hastalarımızın her türlü ihtiyacının karşılanması amaçlanmıştır. Milaslı muhtarlarımıza da ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti sunacağız” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme