Milaslı oyuncu Er Ramazan rolüyle gönüllere taht kurdu

Terörle mücadele eden kahramanların gerçek hikayesinin beyaz perdeye taşındığı 'Nefes-Yer Eksi İki' filminde Milaslı oyuncu Yasin Çam, Er Ramazan rolüyle gönüllere taht kurdu.

Terörle mücadele eden kahramanların gerçek hikayesinin beyaz perdeye taşındığı “Nefes-Yer Eksi İki” filminde Milaslı oyuncu Yasin Çam, Er Ramazan rolüyle gönüllere taht kurdu.

Terörle mücadele eden kahramanların gerçek hikayesi bir kez daha beyaz perdeye taşındı. Türk sinemasında yeni bir Mehmetçik destanının yazıldığı TRT ortak yapımı “Nefes-Yer Eksi İki” filmi vizyona girdi.

Başrollerini Murat Yıldırım ve İlker Aksum’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Muğla Milaslı BKM oyuncusu Yasin Çam da yer aldı.

Yüksek Sosyete, Nerdesin Birader, Aslan Ailem, Jet Sosyete ve Elimi Bırakma dizilerinde oynayan Yasin Çam, bu kez “Nefes-Yer Eksi İki” filminde Er Ramazan rolüyle gönüllere taht kurdu.

Sosyal medya hesabından Yasin Çam’a başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Kahraman Mehmetçiklerimizin aziz hatıralarına ithafen Nefes-Yer Eksi İki. İlçemizin yetiştirdiği önemli isimler arasında yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Yasin Çam, Nefes – Yer Eksi İki filmiyle sinemalarda. 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen ve bölgedeki farklı dönemlere ait gerçek yaşanmışlıkları bir araya getiren Nefes – Yer Eksi İki filminde yer alan hemşehrimiz Yasin Çam’a yeni projesinde başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme