• Haberler
  • Spor
  • Milaslı Sergen Donka Türkiye Şampiyonu Oldu

Milaslı Sergen Donka Türkiye Şampiyonu Oldu

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kick Boks sporcusu Sergen Donka, 1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda kilosunda tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Antrenörlüğünü Gökhan Konuk'un yaptığı Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi öğrencisi olan Donka, aynı zamanda Muğla Ülküm Spor Kulübü’ne kayıtlı bir sporcu.

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kick Boks sporcusu Sergen Donka, 1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda kilosunda tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Antrenörlüğünü Gökhan Konuk’un yaptığı Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi öğrencisi olan Donka, aynı zamanda Muğla Ülküm Spor Kulübü’ne kayıtlı bir sporcu.

Konya’da düzenlenen ve 4 bin 328 sporcunun katıldığı Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası’nda elde ettiği başarı ile dikkat çeken Sergen Donka, Milas’ta büyük bir gurur kaynağı oldu. Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, şampiyon sporcunun başarısında emeği geçen Ülküm Spor Kulübü Başkanı Cüneyt Akar’a, antrenörler Gökhan Konuk ve Ufuk Biçen’e teşekkürlerini iletti.

Muğla Valisi İdris Akbıyık da, Sergen Donka’nın başarısından dolayı bir tebrik mesajı yayınladı. Vali Akbıyık mesajında, “01-09 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya’da yapılan Türkiye Açık Turnuvası Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Muğla Ülküm Spor Kulübü ve Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sergen Donka’yı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başarılı sporcu Sergen Donka, elde ettiği bu önemli başarı ile hem Muğla’ya hem de Milas’a büyük bir gurur yaşattı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme