• Haberler
  • Siyaset
  • Milaslılar İyi Parti'li Bir Belediye Başkanı Seçmek İsteseler Kimi Seçer?: Anketi Başlıyor

Milaslılar İyi Parti'li Bir Belediye Başkanı Seçmek İsteseler Kimi Seçer?: Anketi Başlıyor

Yüksek katılımlı anketlerle Milaslıların tercihlerini ve beklentilerini ortaya koymaya devam ediyoruz.

Yüksek katılımlı anketlerle Milaslıların tercihlerini ve beklentilerini ortaya koymaya devam ediyoruz. Son gerçekleştirdiğimiz anketle Milaslıların AK Partili Belediye Başkanı ve CHP’li bir Belediye Başkanı tercihlerini belirlemiştik. Şimdi sıra, İyi Parti’li bir Belediye Başkanı seçme ihtimalinde Milaslıların hangi adayı tercih edeceklerini öğrenmeye geldi.

Bu önemli anketimiz, 2 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de sosyal medya hesaplarımızdan, Instagram hesabımızın hikaye bölümünden başlatılacak. 24 saat oylamaya açık olacak ankete katılım, Instagram story üzerinden yapılacaktır ve Milaslılar buradan tercihlerini belirtebilecekler.

Anketimizin amacı, siyasi spektrumun farklı kanatlarından Milaslıların tercih ve beklentilerini gerçeğe dönüştürmektir. Ankette ele alınacak olan İyi Parti’li belediye başkan adayları, Milaslıların hangi adayı tercih edeceklerine ışık tutacak.

Tüm Milaslıları bu önemli anketimize katılmaya ve fikirlerini paylaşmaya davet ediyoruz. Katılımın yüksek olması, daha kesin ve güvenilir sonuçların elde edilmesini sağlayacaktır.

Ankete katılmak ve sonuçları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Bakmadan Geçme