• Haberler
  • Siyaset
  • Milaslıların Tercihleri Belli Oldu: İyi Parti Anket Sonuçları Açıklandı: 13.540 Kişi Oy Kullandı

Milaslıların Tercihleri Belli Oldu: İyi Parti Anket Sonuçları Açıklandı: 13.540 Kişi Oy Kullandı

Milas’ta gerçekleştirilen ve büyük bir katılımla sonuçlanan son anket, Milaslılar'ın İyi Parti'li bir Belediye Başkanı seçme ihtimalinde tercihlerini net bir şekilde ortaya koydu. Aktif olduğu 24 saat boyunca toplamda 13.540 kişinin katıldığı ankette, Milaslıların tercihleri belirlendi.

Milas’ta gerçekleştirilen ve büyük bir katılımla sonuçlanan son anket, Milaslılar’ın İyi Parti’li bir Belediye Başkanı seçme ihtimalinde tercihlerini net bir şekilde ortaya koydu. Aktif olduğu 24 saat boyunca toplamda 13.540 kişinin katıldığı ankette, Milaslıların İyi Parti’li bir Belediye başkanı tercihleri belirlendi.

Ankette öne çıkan isim, 6.814 oyla Milas Süt Üreticiler Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin oldu. İyi Parti Milas İlçe Başkanı Avukat Gürsel İnce, 4.121 oyla ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırayı 1.603 oyla CHP anketimizden zirvede çıkan Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Günlük aldı. İyi Parti Milas İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Mehmet Çayırlı 483 oyla dördüncü, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kurt ise 398 oyla beşinci sırayı elde etti. Ankette 92 oyun Ak Parti anketinde 1. Çıkan Fahri Acar’a çıkması ise sürpriz oldu, kalan oylar ise diğer adaylar arasında dağıldı.

Ankette ortaya çıkan bu net sonuçlarla, Milaslıların tercihleri belirlenmiş oldu. Ankete göre zirvede yer alan Ali İhsan Gezgin, Mehmet Günlük ve Fahri Acar’ın kim olduklarına, dair detaylar, önümüzdeki günlerdeki haber makalelerimizde ayrıntılı olarak incelenecek. Bu detaylı incelemelerle, Milaslıların tercihlerinin arkasında yatan nedenleri ve adayların Milas için getirdiği vizyonu daha yakından tanıma fırsatı bulacağız.

Bakmadan Geçme