• Haberler
  • Spor
  • Milasspor'da Yeni Dönem: Mustafa İçöz Antrenörlük Görevine Getirildi

Milasspor'da Yeni Dönem: Mustafa İçöz Antrenörlük Görevine Getirildi

İlçemizi Muğla Süper Amatör Lig'de temsil edecek olan şehrimizin köklü kulübü Milas Belediyesi Milasspor'da antrenörlük görevine Mustafa İçöz getirildi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul neticesinde yeni yönetimin belirlendiği ve ardından  yönetimdeki görev dağılımının tamamlandığı  Milas Belediyesi Milasspor’da takım kadrosu ve teknik heyeti oluşturma çalışmaları hız kazandı.
Teknik kadro oluşturuldu...
Bugün gerçekleşen imza töreniyle mor beyaz renkli takımın antrenörü Mustafa İçöz oldu.  Selahattin Tireli ve Müttalip Ersoy’un yardımcı antrenör olarak görev yapacağı Milas Belediyesi Milasspor’da takımın kaleci antrenörü ise Mahir Erkaya oldu. 
Gerçekleşen imza törenine Milas Belediye ve Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Başkanı Fevzi Topuz, yönetim kurulu üyeleri ve antrenör Mustafa İçöz katıldı. İmzaların atılmasının ardından yaşadığı mutluluğu dile getiren antrenör Mustafa İçöz Milas Belediyesi Milasspor’un başarısı için var gücüyle çalışacağını ifade etti.
Antrenörümüzün takımımıza hayırlı olmasını diliyorum...
İmza töreninde konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Başkanı Fevzi Topuz ise “Taraftarlarımıza başarılı bir takım izlettirmek için çalışmalarımıza hız verdik. Antrenörümüz Mustafa İçöz ile anlaşarak teknik kadromuzu oluşturduk. Antrenörümüzün takımımıza hayırlı olmasını diliyor, yeni sezonda kendisine başarılar diliyorum” dedi.  
 

Milasspor'da Yeni Dönem: Mustafa İçöz Antrenörlük Görevine Getirildi
Milasspor'da Yeni Dönem: Mustafa İçöz Antrenörlük Görevine Getirildi

Bakmadan Geçme