• Haberler
  • Gündem
  • Milas’ta 46 Kilo Esrarla Yakalanan Çift: Yağını Çıkaracaktık

Milas’ta 46 Kilo Esrarla Yakalanan Çift: Yağını Çıkaracaktık

Milas'ın Çiftlik Mahallesinde ikamet eden, Bodrum’da turizmci olduğu öğrenilen Avustralya uyruklu J.L.M., (62) ile Türk eşi İ.A.K., (59)'nin evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve piyasaya sürüleceği istihbaratının alınmasının ardından çalışma başlatıldı.

Milas’ın Çiftlik Mahallesinde ikamet eden, Bodrum’da turizmci olduğu öğrenilen Avustralya uyruklu J.L.M., (62) ile Türk eşi İ.A.K., (59)’nin evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve piyasaya sürüleceği istihbaratının alınmasının ardından çalışma başlatıldı.
Milas Narkotik Suçlarla Mücadele ile Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirlikleri ekiplerince gerçekleştirilen operasyon ile Çiftlik Mahallesinde 46 kilogram esrar, 16 kök Hint keneviri ve 1 av tüfeği ele geçirildi.
Gözaltına alınan çift, emniyetteki ifadelerinde, hint keneviri yağının bir çok hastalığa iyi geldiğini öne sürerek, keneviri sağlık için yetiştirdiklerini söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme