• Haberler
  • Gündem
  • Milas’ta 6 Yaşındaki Öğrenci Yaşadığı Travmayı Çizdiği Resimle Anlattı

Milas’ta 6 Yaşındaki Öğrenci Yaşadığı Travmayı Çizdiği Resimle Anlattı

Muğla’nın Milas ilçesi, Sakarya İlkokulu’nda yaşandığı iddia edilen üzücü bir olay, eğitim camiasında ve toplumda derin yankılar uyandırdı. İddialara göre, okulun müdür yardımcısı, 6 Ekim’de bir teneffüs esnasında 6 yaşındaki bir öğrenciyi yaklaşık 1,5 metre havaya kaldırıp beton zemine fırlattı. Bu şok edici eylem, sonrasında öğrencinin ailesi olayı “cinayete teşebbüs” olarak nitelendirdi.

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan bir İlkokulda yaşandığı iddia edilen üzücü bir olay, eğitim camiasında ve toplumda derin yankılar uyandırdı. İddialara göre, okulun müdür yardımcısı, 6 Ekim’de bir teneffüs esnasında 6 yaşındaki bir öğrenciyi yaklaşık 1,5 metre havaya kaldırıp beton zemine fırlattı. Bu şok edici eylem, sonrasında öğrencinin ailesi olayı “cinayete teşebbüs” olarak nitelendirdi.

6 yaşındaki öğrencinin, yaşadığı travmayı ağlayarak çizdiği bir resimle ifade etti belirtildi, öğrencinin annesi S.Ö.S., çocuğunun okulda müdür yardımcısını her gördüğünde aynı travmayı yaşadığını belirterek, müdür yardımcısının görevden alınmasını talep etti. Ayrıca, öğrencinin ailesi ve yakınları, sosyal medya üzerinden “okulda şiddete son” çağrısı yaparak change.org’da bir imza kampanyası başlattılar.

Başlatılan imza kampanyasında ki ifadelere göre; olayın hemen ardından kısa süreliğine açığa alınan müdür yardımcısı, şu anda aynı okulda görevine devam ettiği belirtildi. Öğrencinin ailesi ve destekçileri, okul ve çocukların bu tür şiddet olaylarından korunması için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Bakmadan Geçme