• Haberler
  • Asayiş
  • Milas’ta Asansör Kazası: Halat Koptu, 82 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti

Milas’ta Asansör Kazası: Halat Koptu, 82 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesinde dramatik bir olay yaşandı. Hacıabdi Mahallesi, Güven Sokak’ta bulunan bir apartmanda, yük asansörü kullanan 82 yaşındaki Gülşen Demirbaş, asansör halatının ansızın kopması sonucu yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Milas ilçesinde öğlen saatlerinde dramatik bir olay yaşandı. Hacıabdi Mahallesi, Güven Sokak’ta bulunan bir apartmanda, yük asansörü kullanan 82 yaşındaki Gülşen Demirbaş, asansör halatının kopması sonucu yüksekten düşerek yaşamını yitirdi.

Olayın meydana geldiği apartmanda dışarıya monte edilmiş olan yük asansörünü kullanan Demirbaş, yukarıya hareket halindeyken asansörün halatının kopması sonucu yüksek bir mesafeden yere düşerek ağır yaralandı. Çevre sakinlerinin hemen sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Gülşen Demirbaş’ı Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne sevk etti. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Demirbaş hayatını kaybetti.

Kaza sonrası olay yerinde inceleme başlatıldı. Yetkililer, asansör halatının neden koptuğuna dair detaylı bir inceleme yürütüyor.

Gülşen Demirbaş’ın cenazesinin Milas’ın Yusufca Mahallesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme