• Haberler
  • Asayiş
  • Milas’ta Bir Haftadır Kayıp Olan Gülümser Esen Bulundu

Milas’ta Bir Haftadır Kayıp Olan Gülümser Esen Bulundu

31 Ekim 2023 – Muğla'nın Milas ilçesinde, bir haftadır kayıp olan 17 yaşındaki Gülümser Esen, jandarma ekiplerince sağ salim bulundu. İşe gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan genç kızın ailesi, güvenlik güçlerine başvurmuştu.

İşe gidiyorum diye evinden ayrılan ve sekiz gündür kayıp olan 17 yaşındaki Gülümser Esen arkadaşlarının evinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kısırlar Köyü’nde yaşayan 17 yaşındaki Gülümser Esen 24 Ekim sabahı evinden Milas merkezinde çalıştığı kuaföre işe gidiyorum  diyerek ayrılmış geri dönmemişti. Telefonu kapıla olan ve ailesinin iletişim kuramadığı Esen için jandarma ve polise haber verilmiş, yardım istenmişti.

Jandarmanın ve ailesinin sekiz gündür aradığı Gülümser Esen, jandarmanın teknik takibi, MOBESE kameralarının ve telefon kayıtlarının incelenmes sonucu Milas’ın Hayıtlı Mahallesi’nde jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Evli ve üç çocuk babası Sami Esen , yaptığı açıklamada “Bir haftadır ömrümüzden ömür gitti. Neyse ki kızımıza sağ salim ulaştık. Gençlik bu işte. Üç dört arkadaş bir eve kapanmışlar kimseye haber vermemişler, sağlık durumuda iyi, bizde mutluyuz” dedi.

Bakmadan Geçme