• Haberler
  • Gündem
  • Milas’ta Büyük Kavga: Ortalık Savaş Alanına Döndü

Milas’ta Büyük Kavga: Ortalık Savaş Alanına Döndü

Muğla’nın Milas ilçesi Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi’nde bulunan bir işletmenin önünde başlayan kavga işletmenin büyük zarar görmesine ve bir kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Muğla’nın Milas ilçesi, Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi, Milas Merkez Ortaokulu’nun arkasında bulunan bir işletmenin önünde başlayan kavga işletmenin büyük zarar görmesine ve bir kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Merkez Ortaokulu arkasında, önceki gün 2 Çocuk arasında çıkan kavga sebebiyle velilerin okulun önünde tartışması sonucunda, grup içerisinde bulunan bir veli, en yakınında bulunan kafenin içerisine girip oradan eline aldığı bir bıçakla işletmenin camından dışarı çıkıp dışarıda tartıştığı gruba saldırmak isterken, camı kırarak dışarı çıkması sonucunda kendisinin yaralanmasına sebep oldu.

Elinde bıçakla camdan dışarı çıkıp kendilerine saldırmasını önlemek isteyen diğer grup, ellerine geçirdikleri masa, sandalye, taş ve sopaları işletmenin içerisine fırlattılar. Saldırı sonucunda işletmenin camları ve içerisinde bulunan eşyalar büyük zarar görürken Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıyı tedavi edilmek üzere Milas Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Güvenlik güçleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme