• Haberler
  • Gündem
  • Milas’ta Çıkan silahlı kavgada Melikşah Yıldız, hayatını kaybetti

Milas’ta Çıkan silahlı kavgada Melikşah Yıldız, hayatını kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelen bıçaklı ve silahlı kavgada B.K. ve H.K. ağır yaralandı Melihşah Yıldız hayatını kaybetti

Milas’ta, husumetli 2 aile arasında çıkan kavgada A.K. (29), Melihşah Yıldız’ı (31) ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdü. A.K.’nin babası H.K. (60) ile kardeşi B.K. (21) de bıçaklanarak yaralandı. 

Olay, saat 10.00 sıralarında, Milas ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi Sünnetçikuyu Sokak’ta meydana geldi. Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 ailenin fertleri, bilinmeyen nedenle tartıştı. Kısa sürede tartışma, kavgaya dönüşünce A.K., ruhsatsız tabancayla Melihşah Yıldız’a ateş etti.

Ağabeyinin vurulduğunu gören A.O.Y. (28) de evden aldığı bıçakla A.K.’nin babası H.K. ile kardeşi B.K.’ye saldırdı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından silahla yaralanan Melikşah Yıldız İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne, bıçakla yaralanan H.K. ve kadın B.K. ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Melikşah Yıldız, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı B.K. ile H.K’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis, A.O.Y.’yi gözaltına alırken, kaçan A.K.’nin yakalanması için de çalışma başlattı. 

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme