Milas'ta EG Akademisi'nden Yaz Kampları Başlıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren EG Akademisi, disleksi ve otizm grupları için özel olarak tasarlanmış yaz kampları düzenliyor. Yaz kampları, 1 Temmuz'da başlayacak ve 31 Ağustos'a kadar devam edecek. Katılımcılar, haftada üç gün boyunca, günde dört saat sürecek etkinliklere katılabilecekler.

Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren EG Akademisi, disleksi ve otizm grupları için özel olarak tasarlanmış yaz kampları düzenliyor. Yaz kampları, 1 Temmuz’da başlayacak ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Katılımcılar, haftada üç gün boyunca, günde dört saat sürecek etkinliklere katılabilecekler.

Otizm Grubu için Yaz Kampı, salı, çarşamba ve cuma günleri saat 10.00-13.00 arasında gerçekleştirilecek. Bu kampta, okuma-yazma atölyesi, duyuşsal oyun atölyesi, matematik atölyesi ve sosyal beceri atölyesi gibi etkinlikler yer alacak.

Disleksi Grubu için Yaz Kampı ise aynı günlerde, yani salı, çarşamba ve cuma günleri saat 13.00-17.00 arasında düzenlenecek. Bu kampın programında ise okuma-yazma atölyesi, jimnastik, matematik atölyesi ve sosyal beceri atölyesi gibi aktiviteler bulunuyor.

EG Akademisi, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak, çocukların bireysel ihtiyaçlarına yönelik çeşitli etkinlikler ve atölyeler sunarak, onların gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Yaz kampları, çocukların sosyal becerilerini geliştirirken, aynı zamanda akademik başarılarını desteklemeyi amaçlıyor.

Kamplara kayıt ve daha fazla bilgi için, 0 (545) 512 10 20 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme