• Haberler
  • Milas
  • Milas’ta gençler bir bir gidiyor: Son 1 ayda trafik kazalarında 5 kişi öldü

Milas’ta gençler bir bir gidiyor: Son 1 ayda trafik kazalarında 5 kişi öldü

Muğla’nın Milas ilçesinde son zamanlarda yaşanan trafik kazaları sevenleri, aileleri, evlatları birbirinden koparırken Milas’ın trafik kazalarına sebep olan sorunları yıllardır çözüm beklemeye devam etmektedir.

Muğla’nın Milas ilçesinde son zamanlarda yaşanan trafik kazaları sevenleri, aileleri, evlatları birbirinden koparırken Milas’ın trafik kazalarına sebep olan sorunları yıllardır çözüm beklemeye devam etmektedir.

Son bir ayda Milas’ta trafik kazalarında 5 kişi ölürken çoğunluğunun gençlerden oluşması duyanların yüreğini sızlatıyor. Kimisi Milas Bodrum karayolunda motosiklet kazasında hayatını kaybederken, kimisi kendisini kovalayan köpeklerden kaçarken bir otomobilin altında can veriyor. Kimisi ise Milas’ın Bir köyünde Mahallesi’nde ailesiyle giderken ters takla atan aracın içerisinde can veriyor.

Bütün bunların temelinde ölümlere sebebiyet veren sorunların ortadan kaldırılabileceği, yıllardır basında insanların taleplerinde bahsedilen konuların çözümüne hala eğilim gösterilmediği oluyor. En basitinden koskocaman hastane yaptılar ama bir kavşak yapmadılar. Hastaneye girip çıkmak Milas Bodrum karayolunun işlekliği sebebiyle çok tehlikeli olmaktadır. Hastanenin uzak olmasını bir tarafa bırakalım hastaneden çıkan araçların TüvTürk’ü geçtikten sonra Milas Bodrum karayolunun 1. kilometresinden U çekerek Milas’a gelmek için çaba sarf ettiği görülmektedir. Bu sebeple çoğu kişi zaten doktorun bulunmadığı Milas Devlet hastanesini tercih etmek yerine insanlardan para koparmak için acillik hastayı bile önce vezneye gönderen ve şehrin ortasında bulunan özel hastaneye mecbur bırakmalarıdır.

Bütün yöneticilerden isteğimiz Milas’ın sorunlarına kulak vermeleri çözüm üretmeye odaklı olmaları, basında çıkan haberlerin yıpratma odaklı değil, insanların sorununu dile getiren bir araç olduğunu bilerek hareket etmeleri gerekmektedir.

Okuyucularımızdan tek ricamız haberimizi paylaşmanız; belki sesimiz duyulur, belki bir canı kurtarabilecek bir yetkiliyi harekete geçirebilecek dürtüye sebep verebiliriz.

Beçin’de Motosiklete arkadan çarpıp kaçtılar: 1 Ölü
Milas, Ofis Kavşağında Trafik Kazası: 1 Ölü 3 Yaralı
Milas’ta Feci Kaza: Motosiklet sürücüsü Olay yerinde hayatını kaybetti
Lise Öğrencisi Mehmet Emin Koç, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Milas, Akyol’da Trafik Kazası: 1 Ölü 2 Yaralı

Bakmadan Geçme