• Haberler
  • Asayiş
  • Milas’ta Gizemli Kazada Motosiklet Sürücüsü Ortadan Kayboldu

Milas’ta Gizemli Kazada Motosiklet Sürücüsü Ortadan Kayboldu

MİLAS – Milas Ören yolunda akşam saatlerinde meydana gelen ilginç bir trafik kazası, görgü tanıklarının ve mağdur sürücünün anlattıklarına göre adeta bir filmin sahnesini andırdı. 48 V 9496 plakalı otomobile, aynı istikamette seyir halinde olan 48 KM 876plakalı bir motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ne olduğunu anlamayan otomobil sürücüsü, aniden durarak aracını kenara çekti. Ancak aracından indiğinde sadece hasar görmüş bir motosiklet buldu motosiklet sürücüsü ise ortada yoktu.

MİLAS – Milas Ören yolunda akşam saatlerinde meydana gelen ilginç bir trafik kazası, görgü tanıklarının ve mağdur sürücünün anlattıklarına göre adeta bir filmin sahnesini andırdı. 48 V 9496 plakalı otomobile, aynı istikamette seyir halinde olan 48 KM 876plakalı bir motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ne olduğunu anlamayan otomobil sürücüsü, aniden durarak aracını kenara çekti. Ancak aracından indiğinde sadece hasar görmüş bir motosiklet buldu; motosiklet sürücüsü ise ortada yoktu.

Olay yerinde bulunan bir görgü tanığı, “Çarpma sesini duyduğumda oradaydım. Ancak motosiklet sürücüsünün nereye kaybolduğunu göremedim.” dedi.

Otomobil sürücüsü, yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atamadan durumu polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Milas Polis ekipleri, çevrede inceleme yaparak, motosiklet sürücüsünü bulma çalışmalarını başlattı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme