• Haberler
  • Asayiş
  • Milas’ta İşe gidiyorum diye evden ayrılan Gülümser bir haftadır kayıp

Milas’ta İşe gidiyorum diye evden ayrılan Gülümser bir haftadır kayıp

İşe gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir haftadır geri dönmeyen 17 yaşındaki Gülümser Esen'in ailesi bulunması için güvenlik güçlerine müracaat etti.

İşe gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir haftadır geri dönmeyen 17 yaşındaki Gülümser Esen’in ailesi bulunması için güvenlik güçlerine müracaat etti.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kısırlar Köyü’nde yaşayan 17 yaşındaki Gülümser Esen 24 Ekim sabahı evinden Milas merkezinde çalıştığı kuaföre işe gidiyorum  diyerek ayrıldı.

İŞE GİDİYORUM DİYE ÇIKTI DÖNMEDİ

Ancak akşam geri dönmeyen Esen’in ailesi telefonlarına da yanıt alamayınca Milas jandarması ve polisine müracaat ederek yardım istedi. Gülümser’in babası evli ve üç çocuk babası çiftçi 47 yaşındaki Sami Esen basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Kızım işe gidiyorum diye evden çıktı , dönmedi. O günden beri kızımıza ulaşamıyoruz. Annesi ile birlikte kızımızın bulundu haberini bekliyoruz. Annesi şeker hastası o da kızımızın yolunu gözlüyor. Görenlerin, duyanların ya da nerede olduğunu bilenlerin insaniyet namına yardımcı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme