• Haberler
  • Asayiş
  • Milas’ta Kahreden Motosiklet Kazası: 21 Yaşındaki Tolga Gök Yaşamını Yitirdi

Milas’ta Kahreden Motosiklet Kazası: 21 Yaşındaki Tolga Gök Yaşamını Yitirdi

Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağında meydana gelen motosiklet kazasında, 21 yaşındaki Tolga Gök hayatını kaybetti, motosikletle yolcu olarak bulunan Bayram Ali Yılmaz ise ağır yaralandı. Kaza, Güllük kavşağı yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Tolga Gök’ün kullandığı 48 AIV 730 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti.

Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağında meydana gelen motosiklet kazasında, 21 yaşındaki Tolga Gök hayatını kaybetti, motosikletle yolcu olarak bulunan B.A.Y. ise ağır yaralandı. Kaza, Güllük kavşağı yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Tolga Gök’ün kullandığı 48 AIV 730 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti.

İhbar üzerine Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, motosiklet sürücüsü Tolga Gök’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi ve naaşı morga kaldırıldı. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan B.A.Y. ise ağır yaralı olarak Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Pınarlıbelen Etrim mahallesi’nden olan Tolga Gök’ün cenazesinin bugün saat 14.00’te cenaze namazının kılınmasının ardından karanlık mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Trafik polisleri, kazanın nedenini araştırmak üzere soruşturma başlattı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme