• Haberler
  • Asayiş
  • Milas'ta Kontrolden Çıkan Geri Dönüşüm Kamyonu Dükkana Girdi

Milas'ta Kontrolden Çıkan Geri Dönüşüm Kamyonu Dükkana Girdi

Milas Belediyesi'ne ait bir geri dönüşüm kamyonu, Hacı Abdi Mahallesi'nde kontrolünü kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu elektrik direği kamyonun üzerine devrildi ve kamyonun bir kısmı yakındaki bir dükkana girdi. Olayda direk, dükkan ve kamyonda maddi hasar meydana geldi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kamyon sürücüsü, frenlerin tutmaması nedeniyle kazanın gerçekleştiğini belirtti. Olay yerine […]

Milas Belediyesi’ne ait bir geri dönüşüm kamyonu, Hacı Abdi Mahallesi’nde kontrolünü kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu elektrik direği kamyonun üzerine devrildi ve kamyonun bir kısmı yakındaki bir dükkana girdi. Olayda direk, dükkan ve kamyonda maddi hasar meydana geldi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kamyon sürücüsü, frenlerin tutmaması nedeniyle kazanın gerçekleştiğini belirtti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüyü tedavi altına aldı. Elektrik direğinin devrilmesi nedeniyle civarda elektrik kesintisi yaşandı.

ADM ekipleri, yıkılan elektrik direği çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Trafik polisleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

haberin videosunu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz…

https://www.instagram.com/reel/C9zQKrGNKsu/?igsh=aGJuMWt5b3Z0Nngz

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme