• Haberler
  • Asayiş
  • Milas'ta Motosiklet Uçurumdan Aşağıya Uçtu: 1 Kişi Ağır Yaralandı

Milas'ta Motosiklet Uçurumdan Aşağıya Uçtu: 1 Kişi Ağır Yaralandı

Milas’ın Menteşe Kavşağı’nda bugün yaşanan trafik kazasında, bir kurye motoru kontrolden çıkarak uçuruma uçtu, bir kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Saat 12:15 sularında meydana gelen kaza, olay yerine ilk ulaşan sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralı şahıs, ağır yaralanma teşhisiyle ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Milas’ın Menteşe Kavşağı’nda bugün yaşanan trafik kazasında, bir kurye motoru kontrolden çıkarak uçuruma uçtu, bir kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ilk ulaşan sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralı şahıs, ağır yaralanma teşhisiyle ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri de olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunarak kazanın detaylarını belirlemeye çalıştı. Kaza sonucunda yaralanan şahsın kimliği ve sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede geniş çaplı bir güvenlik önlemi aldı ve olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin soruşturması devam ederken, kaza sonrası trafik akışının normale döndüğü ve olay yerindeki güvenlik önlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.instagram.com/reel/C7urIcbthlX/?igsh=MTBwMzN6eGx5enYy

Bakmadan Geçme