• Haberler
  • Asayiş
  • Milas'ta Motosikletlerin Korkunç Çarpışması: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Milas'ta Motosikletlerin Korkunç Çarpışması: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Muğla'nın Milas ilçesi Milas-Söke karayolunda meydana gelen trafik kazasında Rus uyruklu Tatyana Ozolina (38) hayatını kaybetti, Onur Obut ise ağır yaralandı. Kazanın, Selimiye istikametinden Milas istikametine seyir halinde olan iki motosikletin karıştığı bir çarpışma sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Muğla’nın Milas ilçesi Milas-Söke karayolunda meydana gelen trafik kazasında Rus uyruklu Tatyana Ozolina (38) hayatını kaybetti, Onur Obut ise ağır yaralandı. Kazanın, Selimiye istikametinden Milas istikametine seyir halinde olan iki motosikletin karıştığı bir çarpışma sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, rotaları İzmir üzerinden Milas-Bodrum istikameti olan motosiklet grubu(3 kişi), Sarıçay Köprüsü üzerinde bir kazaya karıştı. Kazada, aynı grupta yer alan Rusya vatandaşı Tatyana Ivanovna Ozolina ve türk vatandaşı Onur Obut isimli motosiklet sürücüleri çarpıştı. Aynı grupta bulunan diğer bir motosiklet kazaya karışmadı.

Kaza sonucunda, Onur Obut ağır yaralandı ve Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı daha sonra Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Rusya vatandaşı ve sosyal medya fenomeni olan Tatyana Ivanovna Ozolina(38) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın nasıl meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmiş olabileceği düşünülüyor.

Trafik ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından, hayatını kaybeden Tatyana Ivanovna Ozolina’nın naaşı üzerinde gerekli işlemler yapılacak.

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.instagram.com/reel/C9us-F3NyG0/?igsh=NTBzMml3YXVxaHFu

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme