• Haberler
  • Milas
  • Milas’ta, Penceresi bile bulunmayan evde yakalandı

Milas’ta, Penceresi bile bulunmayan evde yakalandı

Muğla’nın Milas İlçesinde 25 Ocak günü iki grup arasında çıkan kavgada Melikşah Yıldız’ı silahla vurarak öldüren ve olaydan sonra firar eden katil zanlısı Adem K., saklandığı evde yakalandı.

Muğla’nın Milas İlçesinde 25 Ocak günü iki grup arasında çıkan kavgada Melikşah Yıldız’ı silahla vurarak öldüren ve olaydan sonra firar eden katil zanlısı Adem K., saklandığı evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla’nın Milas İlçesi İsmetpaşa Mahallesinde Sünnetçikuyu Sokak’ta Bir süreden bu yana aralarında husumet bulunan iki grup arasında taetışma çıktı. Birden büyüyen tartışma sonrası Gelecek Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Adem K. üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayla Melihşah Yıldız’a (30) ateş etti. Olay esnasında ağabeyinin vurulduğunu gören A.O.Y. ise evden aldığı bıçakla Adem K.’nın babası H.K. ile kardeşi B. K.’ya saldırdı.

Olay yerinden firar etti

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde, Melihşah Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Meydana gelen olayda Melihşah Yıldız’ı vuran Adem K., olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Katil zanlısı Adem K.’nın yakalanması amacıyla Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Penceresi bile bulunmayan  evde yakalandı

25 Ocak tarihinden bu yana her yerde aranan katil zanlısı Adem K.’nın Milas ilçesinde tek katlı penceresi bile olmayan bir evde saklandığını tespit eden ekipler şüphelinin yakalanması için harekete geçti. Eve operasyon düzenleyen ekipler Adem K.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Adem K.’nın penceresi bile olmayan tek katlı küçük evde amcasının ve bir arkadaşının yardımıyla saklandığı tespit edildi. Polisteki ifadesinde susma hakkını kullandığını öğrenilen Adem K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.   

Bakmadan Geçme