• Haberler
  • Siyaset
  • Milas’ta Sandıklar Kapandı Oy Verme İşlemi Sona Erdi…

Milas’ta Sandıklar Kapandı Oy Verme İşlemi Sona Erdi…

Milas'ta gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimlerinde oy verme işlemi, 379 sandıkta kayıtlı 116 bin 664 seçmenin katılımıyla tamamlandı. Yerel saat ile 17.00'de sona eren oy kullanma süreci, Milas genelinde herhangi bir sorun yaşanmadan sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Milas’ta gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimlerinde oy verme işlemi, 379 sandıkta kayıtlı 116 bin 664 seçmenin katılımıyla tamamlandı. Yerel saat ile 17.00’de sona eren oy kullanma süreci, Milas genelinde herhangi bir sorun yaşanmadan sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Seçim günü boyunca, Milas’ın dört bir yanındaki seçmenler, demokratik haklarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen süre zarfında, sandık başkanları oy sayım işleminin başlaması için gerekli hazırlıkları tamamladı. Oy verme işleminin bitimiyle birlikte sandıklar kapatılarak, oy sayım işlemine geçildi.

Yerel seçimlerin şeffaflık ilkesi çerçevesinde, sonuçlar kesinleştiğinde sandık kurulu tarafından tutulan tutanaklar, oy verme yerlerinin kapılarına asılarak ilan edilecek. Yüksek Seçim Kurulu’nun yayın yasağını kaldırmasının ardından, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılmaya başlanacak.

Bakmadan Geçme